Etusivu         Reitistö         Info         Kuvagalleria         Yhteystiedot         Jäsenille
Tervehdys!  31.1.2022

Parikkala Snowcross kauden avaus SM Kilpailut, 5-6.2.2022. Paikan päälle pääsee myös kelkoilla, koirniemen kohdalta 6-tien ylityskohdalla reitti haarautuu etelän suuntaan, kohti Snowcross rataa. Särkisalmen suunnasta tulevat kääntyvät vasemmalle 6-tien ylityksen jälkeen, simpeleen suunnasta tulevat kääntyvät oikealle päästäkseen radalle, lähempänä aluetta kelkoilla oma parkkialue. Tervetuloa
Tarkemmat tiedot löytyy tuolta :

https://www.facebook.com/events/357931635798256/?ts=pss


20.12.2021 

Moi, 
Kelkka ura välillä Kummunkylä - Marjoniemen tie, on tällä hetkellä suljettuna. Yksi maanomistajista on halunnut, ettei hänen maiden kautta ajella enää. Paikka josta ei saa ajaa on lähempänä kumpua. Kesälahdelta tulevat kelkkailijat ja Niukkalasta Kesälahden suuntaan, kierto Pyhäjärven kautta Marjoniemelle. Ajatuksena tälle kaudelle oli, että yritettäisiin saada jää osuus lyhyemmäksi, niin että ajoreitti olisi Juholan Biisoniareenan kautta, mutta ei vielä tietoa saadaanko sieltä ajaa! Infoa tästä lisää, kun tiedetään asiasta enemmän. 

Särkisalmi - Punkaharju uraa paranneltu paljon kaivinkoneella ja muutamia uudistuksia siellä, vaikeita paikkoja mistä aiemmin ura kulkenut, kierretään uusien ura pätkien kautta.
Saari - Purujärvi - Kesälahti uralla, myös Rajavaarantien jälkeen merkattu uusi ura, Kesälahden suuntaan, oli suljettuna muutaman vuoden, nyt ajettavissa!

Huom! Etelä-Karjalan kelkkailijoiden luvalla saa ajaa Kesälahden Pivangalle asti!